Blog

Devlet Hastanesi Burun Estetiği Fiyatları

Devlet Hastanesi Burun Estetiği Fiyatları 2023

Devlet hastanesinde de burun estetiği için ameliyat olunabilir. Burun estetik ameliyatları için farklı yöntemler uygulanmaktadır. Uygulanacak olan yönteme göre ise fiyatlarda değişiklikler olabilir.  Burun estetiği olacak kişilerin durumuna göre uzmanlar tarafından uygulanacak olan en uygun yöntem tercih edilir. Burun şekil bozuklarının giderilmesi, sağlık bakımından nefes alama gibi sorunların giderilmesi için yapılan ameliyatlara burun estetiği adı verilir. Burnunda şekil bozukluğu olduğunu düşünenler ve bundan oldukça rahatsız olanlar Bursa burun estetiği bölümüne de giderek alanında uzman doktordan detaylı bilgi edinebilir.

Burun Estetiğinde Hangi Teknikler Kullanılır?

Burun tekniğinde genel olarak uygulanan iki teknik bulunmaktadır. Bunlardan birincisi kapalı teknik diğeri ise açık tekniktir.  Açık teknikte burnun tam ortasına kesi uygulaması yapılır. İz bırakılmaz. Oluşan izler ise kısa zamanda silinerek görünmez hale gelir. Bu durumda burnun içine tampon ya da silikon uygulaması yapılır. Ameliyat esnasında koyulan tamponlar ise ameliyattan beş gün ya da yedi gün içerisinde çıkarılır. Kapalı teknikte burun içinde çeşitli operasyonlar gerçekleştirilmektedir. Burada önemli olan nokta doğal ve sağlıklı bir burun görüntüsü elde etmektir. Yüz yapısına uygun bir buruna sahip olunmuş ve burundan kaynaklı nefes alma problemleri operasyon sonrasında büyük ölçüde giderilmiş ise başarılı bir burun estetiği ameliyatı gerçekleştirilmiştir.

Burun Estetiğini Kimler Yaptırır?

Burnunda şekil bakımından birtakım bozukluklara sahip olan kişiler, burnun iç yapısında bulunan kemik ya da burun etinden dolayı nefes alıp vermekte zorluk çeken kişiler burun estetiği yaptırabilir. Burun yüzün tam ortasında yer aldığı için yüz görüntüsünü doğal olarak da güzelliği büyük ölçüde etkilemektedir. Burun ucunda oluşan yassılık, düşük olması gibi durumlar çeşitli operasyonlar ile düzeltilir. Ayrıca burun sırtında çeşitli eğriliklerin olması, kemerli burunlarda farklı operasyonlar ile düzeltilmektedir.

  • 18 yaşından küçük kişilerin burun estetiği yaptırması uzmanlar tarafından doğru bulunmamaktadır.
  • Bu kişilerin henüz fiziksel gelişimleri tam olarak gerçekleşmiş değildir. Ayrıca yüzleri yerine oturmamıştır.
  • Ruhsal açıdan da gelişimlerini tamamlamadıkları için geriye dönüşü imkansız olan burun estetik ameliyatlarını yaptırmaları uygun görülmez.
  • İleri yaşlar için herhangi bir sınır belirtilmez. Ancak kişilerin yaşı arttıkça yaraların iyileşmesinde de düşüşler olur.
  • İleri yaşta bulunan kişiler çeşitli sağlık kontrollerinin ardından burun estetiği yaptırabilir.

Burun Estetiği Ameliyat Süreci

Kişiler öncelikle devlet hastanesinde Bursa burun estetiği bölümüne giderek uzman doktorlar ile görüşme sağlamalıdır. Özel hastanelerde de burun estetiği yaptırılabilir.  Yapılan görüşmeler sonucunda burun estetiği yaptıracak olan kişiler şikayetlerinden ve istedikleri burun yapısından bahseder. Doktor ise ideal burun yapısı için yüz ile uyumlu bir görünüm elde edilmesinin oldukça önemli bir süreç olduğunu belirtikten sonra teknolojik aletlerden yararlanarak burunda oluşacak ameliyat sonrası görünümü dijital fotoğraflar ile gösterir. 

  • Ameliyattan bir hafta sonra buruna uygulanan tamponlar çıkarılır. Düzenli kontrollere gidilmesi oldukça önemlidir.
  • Burun estetik ameliyatından bir iki hafta sonra ise yüzde oluşan çeşitli şişlikler ve morluklar geçer.
  • Ameliyatlardan bir ay sonra kişilerde tam olarak iyileşme gözlemlenir. Alt ile bir yıl içerisinde ise burun şeklini alır.
  • Kişiler iyileşme sürecinde oldukça dikkatli davranmalıdır. Darbelere ve güneş ışınlarına karşı kendilerini korumaları oldukça önemlidir.
  • Morlukların geçmesi adına ise soğuk kompleks uygulamalar çeşitli aralıklar ile uygulanabilir.

Burun Estetiği Fiyatları:  Devlet hastanelerinde de yapılan burun estetiği için fiyatlar değişikli göstermektedir. Bu konuda daha doğru bilgi almak adına direkt olarak uzman bir doktor ile görüşme yapılması gerekiyor.

© 2018 Bursa Burun Estetiği. All Rights Reserved. Designed By Green White SEO

Search